Найкращий читач 2017 року


Підсумком минулого року стало визначення найкращого читача . Серед різноманіття поціновувачів книг переможні місця зайняли найбільш відданні читачі бібліотеки.

Так, у номінації «Бібліотечний прорив» перемагає учень 5 класу 19 школи Святиня Андрій. Хлопець прийшов до бібліотеки влітку і відтоді дуже сильно захопився книгами. Андрій приходить кожного дня та бере дитячі детективи, які читає не відриваючись за лічений час.


Переможцем в номінації «Бібліотечний фанат» стає теж учениця 19 школи шестикласниця Ряска Таміла. Дівчина теж щодня навідується в бібліотеку як для того, щоб взяти книгу, так і щоб дізнатися нову інформацію в інтернеті.

Талановита та креативна Лєбєдєва Оля стає переможцем у номінації «Краща читачка бібліотеки і творча дівчинка». Окрім того, що Оля багато читає, вона створює дивовижні речі власними руками. Деякі з них виставляються в бібліотеці.

У номінації «Читаємо разом» переможцями стає сімя Виженків. Мама Ганна Віталіївна, син Андрій та дочка Юля є активними читачами. Для них кожен вихід до бібліотеки приносить особливе задоволення, адже обєднуюча любов до читання робить їх ближчими один одному, а також урізноманітнює спільне дозвілля.


 Вітаємо переможців та бажаємо, щоб їхня зацікавленість читанням тільки зростала, а колекція улюблених книг завжди поповнювалася цікавою та унікальною літературою!         

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника