Джоджо Мойєс «До зустрічі з тобою»

Книгу Джоджо Мойєс «До зустрічі з тобою» читається легко та створює свою особливу атмосферу. Тонких гумор та безпосередність головної героїні підкупляють. Її простота та самокритичність відмежовують від звичних зарозумілих, або, навпаки, не розумних героїнь романів. Лу Кларк – проста та оптимістична, але при цьому неординарна та сильна. На противагу їй представлений образ головного героя. Вілл Трейнор – успішний і розумний, освічений та прагматичний. Аварія, яка знищила його життя, приводить чоловіка до тяжкої депресії та страшного рішення. Судити героя не має резону, адже життя занадто складне, щоб змірювати його стандартними принципами моралі. Та все ж до останнього тебе не покидає почуття несправедливості та приреченості.
Після прочитання твору його екранізація дещо мене розчарувала, хоча і не відвернула від себе. Єдине, що трішки не сподобалося, то це безкінечний танок брів головної героїні, у виконанні Емілі Кларк (недивно, що вона підкорила собі всіх драконів).
Роман показує як багато в нашому житті залежить від твого оточення та його віри. Рекомендовано для читання тим, хто трішки застряг в болоті зручної, але прісної буденщини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника