Як знайти друзів: корисні поради

Карантин послаблюється і ми все сильніше прагнемо спілкування, адже скучили за ним за тижні відсутності. Поспішати поки не варто, адже все ще існує небезпека зараження. Та все ж, друга хоче мати кожен, адже хто як не він підтримає, звеселить та прикрасить буденність яскравістю спілкування. 
На жаль, не всі можуть похвалитися наявністю друзів. Особливо гостро це відчувають діти та підлітки. Причиною цьому можуть бути як певні обставини, так і характер самої людини. Та все ж існують основні поради, які допоможуть в пошуку друзів. Хай, навіть, якщо поки дружба буде існувати в телефоному або он-лайн режимі.
  •  Розберіться в чому причина відсутності друзів, а саме  - в собі. 
Можливо, ви надто сором’язлива та невпевнена в собі людина, чи навпаки– зухвала та невихована? Знайдіть свої позитивні й негативні риси й навчіться ними користуватися.
  • Налагоджуйте нові знайоства.
Навіть звичайна книга може послугувати причиною для знайомства, адже спільні інтереси здатні повязати людей. 
  • Ініціюйте знайомство
Просто заговоріть. Зрештою, що ж поганого з вами через це може статися?
  • Використовуйте Інтернет
Це особливо актуальна порада в сьогоднішній ситуації, коли ми маємо тримати дистанцію один з одним. Інтернет надає нам можливість вільно та не обмеженно в часі спілкуватися.
  • Не треба бути нав'язливим.
Тут можна і не пояснювати.
  • Навчіться слухати.
Просто заговоріть. Зрештою, що ж поганого з вами через це може статися?
  • Залишайтеся завжди собою. 
Не намагайтеся бути тим, ким ви не є. Повірте, можна подобатися лише показуючи, який ти насправді, а нестворюючи, хай, навіть, захоплюючу, але оамнливу копію.
  • Не впадайте у відчай, якщо зазнаєте невдачі.
Можуть на шляху попадатися не ті люди. Може, ви десь неправильно поведете. Проаналізуйте ситацію. Зробіть висновки та рухайтеся вперед.

Окремо хочеться зазаначити, що маєте бути обережними, адже люди бувають різні. Навіть, у казці є негативні герої.
Ми ж нагадуємо, що книга теж дуже хороший друг та порадник, тому побільше читайте та приходьте в бібліотеку після карантину. Може саме в її стінах ви знайдете дружбу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника