Із серця щирого та люблячого

Ні завірюха, ні затори не зупинили справжніх поціновувачів літератури, які 21 січня завітали в бібліотеку для дітей № 10. Запрошений на літературний ранок полтавський письменник Віктор Сердюк, а також декілька молодих талантів додали словесних «барв» цьому буденному зимовому дню.

Віктор Сердюк представив на розгляд читачів свою нову книгу «Таємниця різдвяних подарунків». Це вже 6 дитяча книга письменника, який у своїх творах намагається спонукати дітей до добра, чуйності та людяності. Одна з освіт (у нього їх три) Віктора Володимировича - психолог, тому він добре розуміється на тонкощах дитячої душі . Його герої та образи є гарними помічниками дитини в подоланні її страхів та переживань. Натхнення та ідеї він черпає від своїх доньок, що і визначає курс його творчості. Письменник зачитав уривок власного твору, але так і не розкрив інтригу, в чому ж полягає таємниця різдвяних іграшок, щоб спонукати школярів ознайомитися з книгою самостійно.

«Мала поетеса поруч з нами» - так охарактеризовують кращу читачку Марію Очіченко бібліотекарі. Цього зимового ранку вона, як і Віктор Сердюк, представила власну збірку «Посмішка моєї душі». Марія є переможцем Всеукраїнського конкурсу «Кращий читач 2015 року» в Полтавській області, тому слова для неї не просто знаки на папері, бо саме любов до літератури допомагає їй в творчих злетах.

Також на розсуд глядачів власний творчий доробок зачитала ще одна активна читачка бібліотеки Анастасія Катюха. Її патріотичні вірші змушують задуматися над сьогоденням, бо якщо школярка сприймає нинішні події так серйозно, то дорослому просто не годиться зберігати нейтралітет.

Отож, літературний ранок відкрив нові імена та нові талановиті доробки досвідчених майстрів слова.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника