Сонячний світ книг Тетяни Луньової

Тиждень дитячої та юнацької книги в бібліотеці для дітей № 10 увінчався зустріччю з талановитою полтавською письменницею  Тетяна Луньовою. Будучи кандидатом філологічних наук та членом Спілки письменників України, вона створила прекрасні твори як для дорослих, так і для дітей. Казки «Зайчик У» та «Усі ми будемо королевами» вивчаються, навіть,  в молодших класах, що говорить про найвищий рівень визнання.



Пані Тетяна викладає та завідує кафедрою англійської та німецької мови, тому, як педагог, письменниця відразу зуміла зацікавити дітей, які із задоволенням слухали уривки  її творів та задавали свої численні  запитання. Особливо школярам сподобалося читати по ролях, що дозволило їм стати частиною заходу.


Не дивлячись на те, що письменниця працює з дорослими людьми, саме дитячі її книги найпопулярніші. Твори мають в основі переплетення казкових мотивів та особливостей дитячого сприйняття й психології. Позитивні та добрі, вони спонукають поринути в прекрасний світ, де немає місця біді, заздрості та жорстокості. 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника