Найкращі та найулюбленіші читачі бібліотеки для дітей № 10



У четвер, 29 березня, у стінах бібліотеки-філіалу № 10 пройшов І етап обласного конкурсу «Найкращий читач бібліотеки» в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2018» серед учнів 6-7 класів. На початку бібліотекар ознайомила учасників з умовами змагання. Далі кожен учасник продемонстрував свій читацький щоденник,  а також розповів про найулюбленішу книгу. Хоча смаки у дітей різняться, проте кількість прочитаної  літератури просто вражає.  Отож, кому як не колишнім переможцям оцінювати їх захват до читання? Саме тому серед членів комісії були тріумфатори минулих років – Очіченко Марія і Домашина Катерина (школа №34).
Переможницею серед 6 класів стала учениця 6-А класу школи № 34 стала Панкова Дарія. Дівчинка є фанаткою «Гаррі Поттера» , якого має намір прочитати оригінальною мовою. Окрім цього, в її «здобутку» чимало книг сучасних українських авторів та літератури для підлітків.
В черговий  раз переможницею стала учениця 7-А класу Монахова Ольга, читацький список якої має неабиякий розмір. Оля дуже прискіпливо ставиться до вибору літератури, надаючи перевагу класичним творам та сучасним бестселерам як вітчизняних, таку і зарубіжних авторів.
Переможці отримали дипломи та подарунки, а також неабияку мотивацію для подальших звершень в наступних етапах конкурсу. Бажаємо їх удачі та віримо в їх перемогу!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника