Бібліотека та школа – друзі назавжди!




У рамках Всеукраїнського дня бібліотек працівниками бібліотеки-філіалу №10 був проведений цикл заходів. Так, у 5-Б класі школи №28 пройшла година інформації «Бібліотека запрошує», на які завідуюча Семіохіна В.В. ознайомила дітей із усіма послугами закладу, а також представила нову літературу та періодичні видання. 

Бібліотекарем читального залу для учнів 5-9 класів Кабак Н.М. протягом минулого тижня було здійснено ряд бібліотечних уроків на базі гімназії №31. Пізнавально-інформативні заходи «А як це знати?», «Оази паперової пам’яті людства», а також «Відкрий для себе Всесвіт книг» були представлені в 5 та 6 класах. 

Першокласники ж школи №34 дізналися про те, що таке «бібліотека» та в чому полягає важливість читання завдяки літературній мозаїці «Все про книгу», проведеній бібліотекарем читального залу дошкільників та учнів 1-4 класів Дрібною Т.І. Окрім цього, діти взяли участь в інтелектуальній грі «Граючись читаємо», яка мала на меті показати, що читання може бути не тільки цікавим, а й веселим.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника