«Моя родина – то вся Україна»

15 травня в Міжнародний день сімї, в нашій  бібліотеці відбулося велике сімейне свято. Цього дня приміщення наповнилося теплотою та добротою сімейного затишку. Також прозвучало багато приємних слів на адресу бібліотеки і бібліотекарів. Загалом, тематика свята близька майже кожній людині, незалежно від її статусу та віку. Яка б не була сімя – вона все одно залишається основою суспільства. Так, з вуст класного керівника 5-а класу школи №19 Бондаренко Т.С. прозвучали добрі слова про те, що головними вихователями у суспільстві є сімя, школа і бібліотека, і які не можуть існувати самі окремо. Не тільки словом, а і ділом діти доводили свою любов до рідних та читання (це ж все таки свято в бібліотеці). Кожна дитина відповіла на запитання ведучої про те, що для них є книга, бібліотека. А мудрі, досвідчені з роками мами та бабусі наголошували: «Чим кращий ти сьогодні сам, тим кращі будуть завтра твої діти».
В свою чергу, молоді юнаки брати-близнюки Олександр та Євген Кузьменки говорили по-щирому і відверто про те, що «Головне в житті – це родина», «сімя є мала держава».
Зовсім юні відвідувачі свята пройнялися любов’ю  до найрідніших, найдорожчих людей – своїх мам, оскільки на даному етапі їхнього життя вони є їх головною невід’ємною частиною.
Доповнила святкові діалоги, роздуми розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Родина, родина – від батька до сина».
Завдяки величезній клопіткій підготовці свято вдалося. Всі залишилися задоволені і радісні.
Дякуємо всім присутнім на родинному святі, і тим, хто не зміг завітати на свято, але завчасно вибачилися, зателефонували, надіслали СМС повідомлення.
Особлива подяка Валерії Демусь за виконані класичні мелодії на скрипці та представлені чудові поробки з клаптиків тканини та полімерної глини, Олександру Дорошенку за надані вишиті бісером картини і ікони.
Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність журналісту ТРК «Лтава» Лілії Сологуб за прекрасне проведення свята в бібліотеці. Бажаємо подальших успіхів у праці.

Дякуємо за чудову зустріч!













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника