Дорога до висот


Якби нам не хотілося, щоб літо з канікулами тривало вічність, але 1 вересня вже не за горами. Освіта - це дорога до висот. Розпочнімо дорогу знань та дізнаємося, де ж знаходяться її "висоти". Починається вона, звісно ж, з книги. Перший пагорб - дошкільна освіта та її основи з розвитку малечі. Далі - висока гора 1-4 класів. Продовжуємо нашу важку дорогу. Наступний пункт - крутий підйом до середньої та старшої школи. Цей шлях посипаний гострим "камінням" праці та старань, тому абсолютно нелегкий та досить довгий. 
Бачимо далі високу гору до хмар. Це і є вища освіта, яка багатьох лякає, але до якої активно прагнуть. Це не перешкода, якщо протягом шкільних років ти уважно та старанно долаєш дорогу до знань. Це стежка, яка може привести до висот та професії, яка стане основою подальшого життя. Саме вона і потребує освіти з 1 класу, адже нічого не буває миттєвого, всьому потрібно вчитися. Ми ніколи не перестаємо дізнаватися нове та вдосконалюватися. Це постійний життєвий процес. 
Ви самі задаєте власні висоти і досягаєте їх. Саме тому, нехай 1 вересня стане черговим цікавим квестом, на шляху до власного самовизначення й майбутнього.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника