Книга запрошує в літо!

         Літо й канікули тривають! Влітку школярі мають змогу не лише добре відпочити, а й підготуватися до наступного навчального року – прочитати багато цікавезних книжок! Наша книгозбірня запрошує всіх охочих: відпочити в прохолодних читальних залах, почитати книжку чи журнал, пограти в ігри, помалювати чи поблукати просторами Інтернету, подивитись веселий мультфільм, вибрати книги для читання вдома, відвідати цікавий захід. Одним словом, провести час цікаво та з користю.

Запрошуємо всіх книголюбів прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі «Лідер читання - 2023»: перемогу здобуде найактивніший читач та учасник бібліотечних заходів!

Учасниками конкурсу можуть бути учні 5-9 класів – користувачі бібліотеки, які багато читають та беруть активну участь в бібліотечних заходах з промоції читання, акціях та проєктах.

Перший етап конкурсу на обласному рівні – з 5 червня по 1 вересня.

Детальні умови конкурсу за посиланням: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10737

Чекаємо на вас в бібліотеці! Відвідайте нашу книгозбірню, ознайомтесь з книжковою виставкою «Книга запрошує в літо», яка організована на абонементі 5-9 класів, та підберіть й собі цікаву книжку для літнього читання.


Проведіть своє літо з книжкою!

 Гарного вам  відпочинку та цікавого читання!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника