Читайте дитячі детективи від Олександра Есаулова!

Книжки Олександра Есаулова з серії «Дитячий детектив» користуються чималим попитом в читачів-школярів нашої бібліотеки. Адже, безумовно, детективом бути цікаво!

 Дія відбувається в маленькому містечку Горобинівка. Тут живуть юні детективи – Льоха Холмс, Миха Ватсон  та Настя Бонасьє. Ця невгамовна трійця розкриває різні злочини й передає бандитів поліції. Підлітки часто потрапляють в небезпечні ситуації, але з успіхом виходять з них. Разом з тим герої книжки дорослішають, закохуються, пізнають історію України.

Ці історії подобаються дітям, адже мають пригодницький динамічний сюжет, злочини зі справжнього, «дорослого» життя, а головні герої – їхні ровесники, такі ж школярі.

Пропонуємо прочитати Справу №9 «Державну справу» з цієї серії. В цій частині все справжнє: дружба, пригоди, небезпеки…несправжні тільки гроші. Фальшиві гроші, що з’являються в Горобинівці. Звісно, юні детективи хочуть з’ясувати, хто ж виготовляє й розповсюджує підроблені купюри. Це обов’язково потрібно з’ясувати, бо за грати може потрапити невинна людина.


Важливо також, що ці книги виготовлені на якісному, екологічно чистому папері, який знижує втому для очей в процесі читання.

Якщо ця серія дитячих детективів зацікавила – звертайтесь в  бібліотеку! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника