Осінній віршограй


Минулого тижня на літературну зустріч «Унівесіада творчості» у бібліотеку-філіал №10 завітала полтавська поетеса Людмила Новохатько. Людмила Миколаївна є членом спілки літераторів та лауреатом загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання», саме тому її творчий доробок знаходить відклик в серцях  як дорослих, так і дітей. Виключенням не стали і учні четвертих класів школи №26, які були гостями та учасниками «Універсіади творчості».  
Проникливі та сонячні вірші Людмили Миколаївни налаштовували дітей на позитивний лад. Особливу атмосферу створили твори про осінь, яка зараз активно панує за вікном. Поетеса відзначила всі яскраві сторони золотої осінньої пори та виразила точними словами. Діти із цікавістю слухали вірші, а також задавали питання про творчість й життя письменниці.

Наостанок учні продекламували свої улюблені вірші про осінь, і, навіть, прочитали власні поетичні рядки, спробувавши себе у ролі поетів. Юний вік не є перешкодою для творчості, саме тому Людмила Миколаївна закликала дітей обов’язково писати твори, адже саме це може стати їх майбутнім покликанням. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника