Нові книги чекають на тебе!



Любі друзі! Жоден ремонт не може стати перешкодою перед вашим бажанням читати та нашими стараннями, за допомогою цікавої книги, зробити літо якомога яскравішим. Саме тому, спокійно проходьте повз серйозних дядьків-будівельників та беріть нові книги, які нещодавно надійшли до нашого фонду. Кожен зможе знайти для себе щось цікаве.

Малечі ми пропонуємо зануритися в чудовий світ казок та цікавих пригод героїв. Ви зможете дізнатися як дівчинка рятувала книжки, що може бути спільного між домашнім котиком та лісовою білочкою, а також чому песик отримав кличку «Добрик». Кожна історія цікава та наповнена неймовірними пригодами й веселощами.

Юнакам та дівчатам ми пропонуємо чудовий вибір цікавої літератури. Представлені тут  і фентезі, і пригодницькі романи, і всесвітньовідомі оповідання про тварин. Історії для хлопців та дівчат стануть в пригоді в пізнанні складного світу дорослих, який стає до них з кожним роком все ближчим.

Увага! Книги дуже швидко розбираються поціновувачами літератури, які не злякалися ремонту та виявилися спритнішими. Тому, поспішайте взяти «свою» книгу і хто знає, може саме вона стане вашою найулюбленішою.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника