Цікаво та захопливо з Марією Артеменко


 Сьогодні на гостину до нашої бібліотеки завітала дитяча письменниця Марія Артеменко. Її твір "Стріла степу" (видавництво "Портал") користується чималою популярністю серед користувачів.

 На зустрічі письменниця розповіла не лише про цю книгу, а й про інші свої твори. Так, на основі книги "Таємниці хмар" пані Марія провела дуже цікаву та пізнавальну гру. Учні 3-го класу Початкової школи №46 спочатку прослухали вірш письменниці, а потім мали відповісти на питання, пов'язані з сюжетом. Потім авторка демонстрували саморобні хмаринки, а діти мали сказати з чим самим у них вони асоціюються. Варіантів були неймовірно багато, як і захвату від самої гри. Це не дивно, адже пані Марія має свій власний ютюб-канал "Творча Читальня", де поєднує читання літератури з прикладними заняттями. 

Тож сміливо цілою сім'єю можете створювати прикраси та поробки, при цьому ще й слухаючи неймовірно цікаві та веселі твори авторки. Ми ж, в свою чергу, дякуємо письменниці за неймовірно захоплюючу зустріч та бажаємо творчих успіхів!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника