Про летючих єдиноріжок та добрих поні

 


Коні  - одні з найблагородніших тваринок. Вони не тільки спрощують життя людей, стаючи їх помічниками, а й мають особливу енергетику, яка, навіть, лікує людей. 

Про коней створено чимало художніх творів. починаючи ще з міфології. Так, в грецькій міфології був створений образ Пегаса. Його описували як білого коня з крилами, який літає швидше за вітер і вміє ударом копита об землю вибивати чарівні джерела. Якщо людина нап'ється з такого джерела, то зможе писати красивіші вірші. 

Особливе місце в казках займає єдиноріг. На ньому їздять чарівники та феї. Приборкати єдинорога може тільки юна дівчина, а втримати його можна лише за допомогою вуздечки. Казкові історії можна прочитати і в нашій бібліотеці, взявши серію книг Саллі Оджерс, в яких Єдиноріжка Перлинка наполегливо вчиться чарувати. Та чари її невправні, тож вона постійно вскакує в халепу й розчаровується.


Існують "казкові" коні і в реальності. Така, поні - найменші коні у світі. Вони дуже добрі, довірливі та слухняні. Найчастіше на них верхи катаються діти. Про поні Боні та його цікаві пригоди ви зможете прочитати завітавши до нашої бібліотеки.

Запрошуємо до читання!💓




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника