Публікації

Показано дописи з вересень, 2024
Зображення
  Представляємо вашій увазі новинку нашої бібліотеки  - книгу німецької авторки Ізабель Абеді "Шепіт". Книга належить до "Young Adult", яким позначають літературу для підлітків (12–18 років).  Цікаво! Виокремлювати подібну літературу почали не видавці, а бібліотеки, щоб задовольнити запити своїх читачів, допомогти їм перейти від читання дитячої літератури до дорослої.  Книга поєднує жанри фентезі та детективу. Окрім того, в книзі підіймаються типові підліткові теми. Цікавий, захоплюючий сюжет та гарний переклад чіпляють з першої сторінки. Книга може зацікавити й дорослих, які полюбляють подібні жанри.

Іван Петрович Котляревський - лицар української словесності

Зображення
 9 вересня виповнюється 255 років від дня народження видатного  письменника, поета, драматурга, засновника нової української літератури родом з Полтави  Івана Петровича Котляревського.

У ногу з часом

Зображення
 6 вересня провели черговий захід з цифрової освіти. Основна мета заходу - залучити якомога більше людей до інноваційного підходу з документообігу. Окрім того, навчання допоможе швидше вирішувати нагальні питання в державних установах. На початку була проведена лекційна частина, яка містила основні відомості про функціонування порталу "Дія". Потім були продемонстровані освітні серіали. По закінченню проведено практичне заняття з використанням отриманих навичок.  Нагадуємо, що в бібліотеці знаходиться освітній хаб з цифрової освіти "Дія".