Історія світу у веселих коміксах


Вікіпедія говорить, що комікс - це  послідовність малюнків, зазвичай з короткими текстами, які створюють певну зв'язну розповідь. Тексти, зазвичай, мають специфічну форму «мовної бульки» («мовної хмарки», «мовного димка», виноски; англ. speech balloon), яка передає мову чи думку персонажу, заголовків і титрів. Початково комікси використовували карикатури для ілюстрації і розважали цікавими і простими історіями, розвинулись в окремий вид мистецтва з багатьма піджанрами.

Ми ж додаємо, що комікс є чудовим способом зацікавити дитину до читання. Особливо, коли це цікаві та пізнавальні видання, такі як серія книг автора Джеронімо Стілтона. Головні герої книг мишенята, потрапляють у різні епохи та рятують історію світу. Книга  розповідає дітям доступно про такі події історії як відкриття Америки, історія Єгипту, Олімпійські ігри і т.д.

В нашій бібліотеці їх розбирають миттєво, адже ця книга вже давно стала бестселерому у наших читачів. Ось, наприклад, зараз залишилася лише одна з цілої серії, тож скоріше завітайте та пориньте у світ пригод разом з веселими та непосидячими мишенятами! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника