Читаємо під бібліотечною парасолькою


Теперішню молодь важко чимось здивувати. "Сухі" факти біографії письменника навряд чи зацікавлять до читання та мотивують дізнатися про постать письменника більше інформації. 


До відзначення чергової дати з Дня народження Івана Котляревського ми підійшли креативно, залучивши до заходу наших користувачок. Ведучі бібліопікнічка Ліза Гонтар та Вероніка Завертайлова використали креативні форми ознайомлення з постаттю відомого письменника. 
Окрім відеопрезентації біографії Котляревського, була проведена гра-вікторина та заочна подорож по пам'ятних місцях Полтави, які пов'язані із життям та творчістю письменника.

Також учасники заходу виконали тестові завдання. Найбільшу цікавість та захоплення викликало квест-завдання. Старшокласники мали знайти у фонді бібліотеки найстаріше видання зібрання творів Котляревського, яке датується 1952 роком. Найбільш кмітливими та спритними виявилися Софія Панченко та Андрій Кузьменко. Та, все ж, головну задачу, а саме ознайомлення з біографією відомого земляка, всі виконали на «відмінно».




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника