Літературне свято "Завітайте до дитячої бібліотеки" (зустріч з письменником В.Сердюком)

Початок весняних канікул для бібліотеки філіалу № 10 увінчався черговою цікавою зустріччю з відомим письменником Віктором Сердюком. Так, цього разу Віктор Володимирович презентував власні книжки «Чорний Ворон» та «Сніговик з гарячим серцем». Проте, не тільки йому було чим здивувати аудиторію, оскільки і самі діти як палкі шанувальники підготували йому сюрпризи. Наприклад, учні гімназії № 31 під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Тетяни Булиги показали уривки з книги «Сніговик з гарячим серцем», підійшовши до цього з усією серйозністю своїх акторських здібностей.








Після вистави один з її учасників (найактивніший читач бібліотеки) Антон Гетало поділився враженнями від книги «Чорний ворон» та авторитетно порадив її прочитати. Віктор Володимирович був приємно вражений роботою дітей, виразивши це теплими словами вдячності.
На зустрічі представити власні доробки мали змогу і молоді творці пера. Так, учениця школи № 34 Марія Очіченко прочитала власну іронічну гумореску, задавши веселого тону та весняного настрою присутнім.


Наприкінці зустрічі майбутні дизайнери та моделі, учасниці гуртка «Дивограй» (26 школа) та їх керівник Тамара Пилипенко занурили аудиторію в прекрасний світ жіночої краси та чарівності, продефілювавши в прекрасних вбраннях власної роботи.






Весняний настрій та мрійлива атмосфера заходу прикрасили звичний будній день. Віримо, що і наступна зустріч з письменником Віктором Сердюком буде такою ж яскравою та цікавою.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника