Різдвяна феєрія

10 січня в бібліотеці-філіалі №10 відзначилося піднесеним настроєм та калейдоскопом талантів, які завітали на свято «Радість нині в кожній родині – ми святкуємо Різдво в Україні». Урочисте дійство почалося із виконання старовинних колядок учасниками молодіжного аматорського театру «Анастасіс». Долучитися до колядування міг кожен охочий, адже брошури з текстами були у вільному доступі та досить швидко розійшлися серед гостей. 
Продовж заходу ведучий Тарас Духовний (керівник  «Анастасісу») запрошував на імпровізовану сцену підростаючих талантів музичного та акторського ремесла, які є постійними та активними читачами бібліотеки. Так, зі своєю колядою та костюмованим виступом порадували учні клубу за місцем проживання «Юний друг». Також чудовою грою  на скрипці зачарував  учень Малої академії мистецтв ім. Раїси Кириченко Кузьменко Євген. Танго у його виконанні, хоч і не зовсім відповідало новорічно-різдвяній темі, проте зігріло та наповнило яскравими фарбами цей засніжений зимовий день.
Завершальним акордом заходу стали чудові переливи акордеону та баяну, які линули від рук  учнів ДМШ ім. Бориса Гмирі, серед яких виступали зі своїми номерами, в тому числі, лауреати обласних та всеукраїнських конкурсів Коломієць Зоряна і Бойко Євген.

Старання дітей були  винагородженні солодким частуванням, яке і стало фінальною точкою свята, бо яка ж то коляда без пригощання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника