Хто ж найкращий читач?

Настав час підбити підсумки та визначити найкращого читача 2016 року.


Отже, наші переможці:
Номінація «Бібліотечний постійний відвідувач» - Лєбедєва Оля (27 шк., 8-А).

Скромна та розумна дівчина є частим гостем в бібліотеці. Окрім любові до читання має неабиякий талант до створення виробів власними рученятами. Олі чудово вдаються як ліпка, в’язання, плетіння, так і гарне навчання. Всіх талантів дівчини і не перелічити, проте, попри численні захоплення, вона знаходить час на відвідування бібліотеки.


Номінація «Книгоковтач» -
Плюйко Саша (29 шк., 9–В).

На її «читацькому» рахунку велика кількість книжок. Захоплена котроюсь із них, дівчинка пише гарні та змістовні відгуки. Саша активно бере участь у різноманітних конкурсах та шкільних олімпіадах, бо має неабиякий багаж талантів та знань.
Номінація «Книжковий гурман» -
Монахова Оля (19 шк., 6-А).

Оля дуже серйозно підходить до вибору літератури, а тому читає тільки найкраще. Дівчинка обирає тільки те, що дійсно припало до серця. «Цього я не буду», «Цього не хочу»,  «Ось воно – беру» - у такому відборі перемагає тільки по-справжньому  якісна література.
Номінація «Книжковий однолюб»  - Висоцький Кирило (19 шк., 7-А).

Хлопчик палкий прихильник книжок одного автора – Дж. Роулінг. Захопливі пригоди Гаррі Поттера спонукали Кирила перечитати серію книг про нього декілька разів. Як серйозний знавець «поттеріани», на минулій зустрічі, присвяченій цій знаменитій книжці, він зійшовся у фінальному літературному двобої зі своїм однокласником.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника