"Я, нова книга. Прочитай мене!"

 Нові книги завжди радують, а подаровані власного авторства книги полтавських письменників - стають цінним надбанням фонду бібліотеки. 

Під час посиленого карантину Віктор Володимирович Сердюк адресував бібліотеці електронну версію своєї нової книги. А нещодавно бібліотеці була подарована паперова книга для читання юним користувачам.

Нова книга відомого полтавського письменника Віктора Сердюка відрізняється тим, що змальовані в ній казкові події відбуваються не в якісь вигаданій країні, а тут, поруч, у добре знайомих полтавцям місцях. Герой цієї оповіді – четвертокласник Мишко потрапляє в неймовірні пригоди, долає труднощі, бореться і перемагає ворогів, знаходить справжніх друзів, зрештою змінюється сам: бешкетник і шибеник стає сміливим захисником добра і справедливості, навчається любити і цінувати природу, піклуватися про неї. Провівши свого героя, який через власні витівки став маленьким гномом, карколомними стежками дивовижної країни Флоренії, автор своїм твором закликає бути уважним до навколишнього світу, жити у злагоді й гармонії з ним, адже від цього залежить саме існування людини.

Любі друзі! Разом з Мишком та лісовим чоловічком стежками Флоренії помандруємо і ми з вами.

   


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника