Фантазія та вигадки улюбленої сучасної письменниці Галини Малик

Кожна дитина любить і має потребу вигадувати якусь історію чи уявного друга, котрого ніхто з дорослих не може побачити. Фантазія - це те, чого, начебто, не існує... однак воно все ж є.

Персонажі Галини Малик оживають зі сторінок творів. Здавалося б, фантастичне тло слугує чудовим обрамленням їх хоробрості. сили та мудрості. В творах письменниці чарівне набуває рис реальності, а реальне зачаровує своєю казковістю. 

Писати літературні твори Галина Миколаївна почала ще зі шкільного віку. Згодом, її творчість набула конкретних рис дитячої письменниці. За повісті «Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії» у 1988 році Галині Малик було присуджено премію імені О. Копиленка. Повість була надрукована у радянському часописі для дітей "Міша", який поширювався за кордоном і видавався сімома мовами: англійською, німецькою, італійською, французькою, іспанською, угорською і російською. За повість «Злочинці з паралельного світу», Галині Малик було присуджено звання лауреата літературної премії імені Лесі Українки 2003 року.

Книги письменниці дуже популярні серед наших користувачів, тож якщо вам таки пощастить натрапити на її твори, то обов'язково пориньте в чудовий світ фантазії!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника