Елізабет Гілберт "Місто дівчат"


Романи Елізабет Гілберт - це завжди захопливе та інтригуюче чтиво. Її книга "Їж. Молися. Люби" здобула світову популярність за лічені дні. Сьогодні ж ознайомимося ще з одним мегапоулярним романом письменниці, який минулого року займав лідируючі позиції читацьких вподобань.

Головна героїня роману "Місто дівчат" Вів'єн неординарна особистість. Вміло поєднувала кравецькі вміння, життя в оточенні зірок театрального світу Нью-Йорку 30-тих років ХХ століття. Проходять роки. Приходить старість. Свою історію життя Вів'єн описує у дуже довгому листі до дочки єдиного чоловіка, в якого по-справжньому була закохана. 

Книга дуже легко читається і "чіпляє". Особлива атмосфера Нью-Йорку 30-50 років минулого століття не залишить байдужим. Так само, як і яскраве життя закулісне життя його театрів та кіно. "Золота епоха" як не як. Окрім того, було таки цікаво дізнатися, хто ж таки пробився в серце до цієї незвичайної жінки. Шкода, що на 500 з гаком сторінок, йому виділили від сили 100. Певно, кохання не потребує багато слів 😉


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника