Зимовий настрій

Зима – найбільш книжкова пора. Холодний зимовий вечір найкраще присвятити приємній книзі. Книги про зиму завжди наповнені особливою, ні з чим незрівнянною атмосферою.

Сторінки ніби пахнуть ароматами ялинки, мандаринок, свіжого морозного повітря. Перегорніть чергову сторінку улюбленої зимової історії – й на вас посиплеться снігопад пригод та незабутніх вражень. Ці історії здатні створити світлу атмосферу, з якою звичайні зимові вечори наповняться незабутніми моментами. Ці книги подарують вам чарівний зимовий настрій. Не дарма кажуть, якщо хочеш дива, варто лише взяти в руки книжку й почати читати. Така література завжди надихає, приносить розраду в тяжкі хвилини, допомагає відволіктися від проблем, а ще дарує відчуття тепла та затишку.

    Працівники бібліотеки створили відеоперегляд «Зимовий настрій», щоб допомогти з вибором книжки для читання взимку на будь-який смак та вік. Довгі зимові вечори краще проводити в компанії цікавих книг, які здатні подарувати нам яскраві враження й перетворять будні на казку. Ми пропонуємо невеличку добірку таких захопливих видань для дітей та дорослих.

       Приємного читання!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника