Холодні дні – теплі почуття

               Зима – неймовірна пора року, коли природа одягається в біле, і все навколо стає як у казці. Кожна дитина радіє зимі. Це ще й чудовий час для творчості: зима красива й чарівна, тому її хочеться малювати.

 Своє бачення зими зобразили на малюнках учні Полтавської дитячої художньої школи імені Святослава Пашинського (викладач Вадим Коваль). Виставка малюнків «Холодні дні – теплі почуття» експонується в читальній залі бібліотеки.




 Все, чим приваблює дітей зимова пора року, можна побачити на малюнках. Це лише перші кроки вихованців художньої школи до великого мистецтва. У своїх малюнках діти відтворили свої бажання та фантазії: сніжної та морозної пори ліпити симпатичних сніговиків, магію різдвяно-новорічних свят, передали красу зимової природи. Малюнки юних авторів дихають щирістю, святковим настроєм, добром. Подібні виставки дуже потрібні дітям, адже це можливість показати на загал свої роботи, радісна, хвилююча подія, своєрідний звіт про результати творчої діяльності. Автори малюнків приходять в бібліотеку, щоб подивитись як виглядають їхні роботи в експозиції виставки.



Запрошуємо до бібліотеки, щоб ознайомитись з художньою виставкою дитячих робіт та поринути в атмосферу зимової казки!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника