Від дружби, товаришування до кохання

День Святого Валентинасвято закоханих – відзначається 14 лютого в Європі з ХІІІ століття, в США з 1777 року, в Україні – з початку 1990-х років.

Кохання існує стільки, скільки існують люди й займає одне з головних  місць у житті кожного. Саме кохання спонукає чинити добрі вчинки, надихає поетів, робить людину сильнішою, піднесеною. Кохання окриляє, пробуджує кращі людські якості, робить людей щасливими.

До найромантичнішого свята року працівники бібліотеки  підготували та презентували користувачам тематичну книжкову виставку «Від дружби, товаришування до кохання». Для виставки були підібрані кращі книжки про дружбу та перше кохання сучасних українських та зарубіжних авторів. Розділи виставки представлені цитатами про товаришування та кохання. 


День закоханих лише раз на рік, а романтичний настрій і стан закоханості хочеться відчувати кожного дня. А допоможуть в цьому читачам книги про кохання, в яких описані неймовірні та проникливі романтичні історії.




















Запрошуємо юних читачів на побачення з книгами до бібліотеки, щоб ознайомитись з книжковою виставкою та підібрати для себе книжку про дружбу або якусь романтичну повість.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника