Незламні серцем і духом


       
 У лютому та березні 2024 року виповнюється 10 років від початку російсько-української війни та окупації Криму, а також два роки від повномасштабного вторгнення.

20 лютого 2014 року розпочалася російсько-українська війна. Російське керівництво скористалося кризою влади в Україні й здійснило збройну агресію проти нашої держави.

Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне  вторгнення в Україну, росія має на меті знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність. Цей напад завдав підступного удару міжнародному порядку у світі, вибудуваному після Другої світової війни, підірвав стабільність не лише в Європі, а й систему колективної світової безпеки в цілому.

До роковин цих подій працівники бібліотеки організували перегляд літератури та ознайомили з ним користувачів бібліотеки.


У спротиві російському агресору український народ демонструє приклади мужності, стійкості та єдності перед жорстоким, переважаючим ворогом. Протягом цих років українці вистояли й борються й надалі за збереження незалежності, свій суверенітет та територіальну цілісність. Найзаповітніше бажання всіх українців сьогодні – жити в мирній, вільній країні. Віримо, що наша мрія здійсниться!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника