"Мишкові миші та "36 і 6 котів детективів" у пошуках читача


Поціновувачі сучасної української дитячої літератури знайомі з творчістю письменниці Галини Вдовиченко. Її книги наповненні цікавими пригодами, добром та моральними чинниками, тому і користуються популярністю як серед малечі, так і у їх  батьків. Воно і не дивно, адже відзнаку «Золотий письменник України» отримують  кращі з кращих, до списку яких увійшла і Галина Костянтинівна.
Найкращі дитячі твори письменниці;

Трилогія про 36 і 6 котів


Книга 1. 36 і 6 котів-компаньйонів

Самотнім бабусям і дідусям, що живуть у старечому будинку, потрібні помічники. А декому з великого котячого гурту час повчитися піклуватись про інших. Старенькі та 36 і 6 котів зустрінуться. Це знайомство приведе до неймовірних змін у житті людей і котів.

Книга 2. 36 і 6 котів

36 і 6 котів оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.

Книга 3. 36 і 6 котів-детективів

36 і 6 котів повертаються! І тепер у котів-танцюристів з’явився новий талант – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго... Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи…

Книжка "36 і 6 котів" перемогла у номінації "Дитяча література (проза)" на фестивалі Book Space Fest - 2019 у Всеукраїнському літературному конкурсі прозових україномовних видань.

"Ліга непарних шкарпеток"
У нижній шухляді жили непарні шкарпетки. Їм дуже хотілося бути потрібними, але... одного разу господиня пообіцяла викинути "весь цей мотлох". Тоді вони організували Лігу непарних шкарпеток, і коли хтось із них вскакував у халепу, друзі рятували його. Навіть коли до сірої шкарпетки знайшлася пара, вона не захотіла покидати старих друзів...

«Ліга непарних шкарпеток» потрапила до п'ятірки фіналістів конкурсу «Дитяча Книга року ВВС — 2013».

"Мишкові миші"

Що може об’єднати звичайну сіру мишу, комп’ютерну мишку, лабораторну, щура, лялькову, польову, кажана та хлопчика Мишка? Музика.
Кожен у цьому особливому рок-гурті робить свою улюблену справу. Та на шляху до злагоди та гармонії так багато перешкод...

"Засинай. Прокидайся"

Це книжка-перевертайка – її можна розгорнути і читати з обох сторін. З однієї сторони – «Засинай» – дві історії: про те, як засинають машинки, і про Лялечку, яка казала, що ніколи-преніколи не спить. З іншого боку – «Прокидайся» – діти зустрінуть тих самих героїв, але вже вранці. Прекрасні ілюстрації до книжки створила художниця Віолетта Борігард.

Представлені книги є в наявності у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів нашої бібліотеки. Вони чекають на вас :)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника