Літні пригоди улюблених героїв

Літні канікули тільки почалится, а маленькі читачі вже спішать поринуть в світ неймовірний світ пригод цієї сонячної пори. Оскільки, зараз ми маємо перебувати в самоізоляції, то найкращим путівником стане книга. Особливо актуальні зараз твори про літні пригоди маленьких героїв, в які поринаєш настільки, що моментально забуваються "тяжкі" дні навчання і настає повноцінне відчуття канікул.


Весела, насичена подіями історія про добре відомого віруса Федька та його друзів, події якої відбуваються в період беззтурботного літа. Познайомся з новими героями, поринь у вир пригод РЕАЛЬНОГО світу!


Книга розповідає про шкільні роки двох нерозлучних друзів, Яви та Павлуші, які пристрасно бажають прославитися на весь світ. В книзі розповідаються історії, які нікого не залишать байдужим. Ну, хіба може не зацікавити пригода як хлопці намагалися влаштувати кориду з сільською коровою Контрибуцією? Чи план з пошуку іноземних шпигунів зі свого села?
В творах присутні не лише веселі елементи, а моральна ідея, основана на дружбі та готовності прийти на допомогу людині, яка цього потребує.


Пан Мак-Брум - великий оптиміст! Найбільший, якого ви тільки могли зустріти! І до того ж - неабиякий «багатій», адже має дружину та одинадцятеро рудих дітлахів. Знаєте, як важко за кожним устежили, коли діти висипаються з автомобіля, мов горох із торбинки, і їх вишикувати й порахувати - неможливо, хіба що прив’язати мотузком одне до одного! І кожного з дітлахів Мак-Брум учить, що в будь-якій ситуації неодмінно можна знайти щось хороше. Гуртом, усією родиною, не страшно шукати нове житло, не важко обробляти землю, не сумно рятуватися від шахрая-пройдисвіта і ніколи не скучно. Можна здолати і несправедливість, і вітрище, і нахабну сарану.


Літо! Відмінний час щоб зустрітися з друзями, навчитися чогось нового, зайнятися спортом ... Ну або вчинити як Грег Хеффлі - залишитися вдома і присвятити час проходження улюблених відеоігор. Так, у Грега свої плани на літо і погляди на цю пору року, так що він не має наміру від них оступатися, навіть якщо все навколо диктують свої правила якими повинні бути справжні канікули. Наприклад, його мама, яка впевнена, що літо варто проводити на свіжому повітрі.

Нові пригоди улюбленого героя.


Як подружитися з Вовком і Березою? Чи вміють плавати хом’яки? Навіщо маленькій «і» крапочка? Про все це знає Лізка Мармизко. І залюбки вам розповість. А ще вона любить малювати, експериментувати і не любить нудьгувати. Та й навіщо? Якщо завжди можна покликати друга і вигадати веселу забаву?


А чи знаєте ви, хто така Василина-Капустина? А який стосунок має чубатий кінь до курчат? А хто переможе в двобої – коза чи велетенський пес? А як готувати кроликів до кролячих перегонів? Ні? То мерщій беріться читати нову книжку про пригоди Ніколаса та його невгамовної сімейки.


Дідуньо Петсон має в своєму курнику десять курок. Кіт Фіндус завжди їх дражнить, і вони ганяються одне за одним. Після Петсона кури — найкращі Фіндусові друзі. Та одного дня Петсон приносить для курей півня. — Гляньте, у нас завівся півень, — кричать вони. — Який він красень! Але це не подобається Фіндусові, який відчуває, що півень відбиває в нього курей.

Літо - весела пора! А з книгою - фантастично весела :)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника