Про те, що ми дуже любимо та цінуємо наших читачів, ми говоримо постійно. Намагаємося стати для них провідниками в світ книги. Часто саме вона стає чудовим порадником в багатьох питаннях, в тому числі вибору професії. 
Ми вирішили дізнатися як склалася доля наших читачів та чи збулися їх дитячі мрії.

Наша активна читачка та учасниця заходів Тетяна Сергіївна Бондаренко, яка ще з дитинства була прихильницею книг та бібліотеки,реалізувала власну любов до книги і стала вчителем англійської мови та зарубіжної літератури. Тетяна Сергіївна сама часто приводила до нас учнів, щоб і їх зацікавити читанням.

Білоніг Леся Миколаївна, яка прочитала у нас всі можливі книги по психології, пішла за власною мрією та стала психологом. Зараз працює у відділі нагляду та безпеки державної установи.
Алла Вікторівна Алькова, яка з дитинства була поціновувачкою класичної літератури, вже і власних дітей залучила до читання. За професію ж собі обрала нелегку та життєво важливу працю анастезіолога. 
Кореспондентом каналу "Центральний" стала Анна Ружин, яка і зараз часто заходить до бібліотеки по новинки сучасної літератури, адже є її шанувальницею. Не дивлячись на зайнятість намагається не пропускати жодну зустріч з письменниками. 
Ми пишаємося власними читачами та раді, що, навіть, ставши дорослими вони є частими гостями бібліотеки та досі є прихильниками книги.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника