Допомога від центру зайнятості внутрішньо переміщеним особам

    3 серпня в бібліотеці відбулася зустріч з представниками Полтавського обласного центру зайнятості, організована Центром підтримки ВПО Волноваського району Донецької області «Пліч-о-пліч» для внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в м.Полтаві та області.



Державна служба зайнятості надає громадянам соціальні послуги:  допомогу в пошуках роботи та професійному зростанні, сприяння у працевлаштуванні тимчасового або постійного характеру, в тому числі й для ВПО, інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням. Зараз триває вступна кампанія 2023, тому присутні на заході були поінформовані з приводу навчання для ВПО. Полтавська обласна служба зайнятості пропонує переселенцям здобути освіту в навчальних закладах Полтавської області за ваучерами на безоплатне навчання. Це й перепідготовка за робітничими професіями, здобуття другої вищої освіти, підвищення кваліфікації, здобуття ступеня магістра за затвердженим переліком професій та спеціальностей. Всі охочі можуть заповнити заявку на ваучер на сайті за посиланням: https:voucher.dcz.gov.ua або звернутись в центр зайнятості.

Фахівці центру також розповіли як отримати допомогу по безробіттю, відкрити власний бізнес, ознайомили з актуальними вакансіями на ринку праці та відповідали на запитання присутніх.
 

      

      

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника