Синьо-жовтий прапор – символ незламності

        Щорічно, 23 серпня в Україні відзначається День Державного Прапора. Наш прапор – символ незламності нашої держави, символ національної єдності, гідності. Наш стяг – це сила духу, прагнення волі й жага до життя. Його тепер знають у всьому світі, адже український народ за час повномасштабного вторгнення проявив надзвичайну хоробрість та самовідданість у боротьбі за свою незалежність.

Памятаємо тих, хто віддав своє життя за нашу свободу, за цей прапор, щоб ми жили у вільній, незалежній країні. Підтримаймо ж тих, хто зараз боронить нашу землю від підступного ворога!

 Працівники бібліотеки-філії №10 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ підготували до свята перегляд літератури «Державний прапор – святиня України».

До користувачів бібліотеки приєднались й внутрішньо переміщені особи з Центру підтримки ВПО Волноваського району Донецької області «Пліч-о-пліч».

Вітаємо з Днем Державного Прапора України! Хай він майорить в найближчому майбутньому в чистому, мирному небі й стане символом нашої Перемоги!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника