До читання з раннього віку

 


Читання формує розумну та чутливу до світу особистість. Саме тому починати читати діткам потрібно з раннього дитинства. Таким чином, формується не лише їх словниковий запас, а й образне мислення та фантазія.


Запрошуємо маленьких читачів разом з батьками завітати до абонементу дошкільників та 1-4 класів! Тут вам підберуть літературу на будь-який смак та для будь-якого віку. Яскраві ілюстровані книги, цікаві оповіді, неймовірні пригоди - все це ви знайдете на сторінках представлених книг абонементу. Для найменших читачів є книги в твердих палітурках, тому батьки зможуть не переживати за їх цілісність😉

На вас також чекають такі сучасні бестселери світової дитячої літератури як "Джуді Муді", "Щоденник слабака", "Мануель і Діді", "Кіт на ім'я Сплет", "Петсон і Фіндус", а також книги Джеремі Стронга, Іана Вайброу, Ґжеґожа Касдепке та інших. Окрім цього, в наявності є книги сучасних вітчизняних авторів (Сашко Дерманський, Галина Вдовиченко, Іван Андрусяк та ін), а також класиків української літератури.

Чекаємо на вас та пропонуємо разом з нами зануритися в захопливий світ дитячих книг!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника