Територія читання

 Щоб ознайомитися з книжковими скарбами до бібліотеки на екскурсію «Чарівний світ – книжковий світ» та бібліотечний урок «У світі дитячих газет та журналів» завітали п’ятикласники ПЗОШ №19.

Бібліотекарі познайомили школярів з чарівною оселею книг – бібліотекою та з незвичайним книжковим світом. Розповіли учням про бібліотечні послуги, ознайомили з книжковими виставками. Діти стали читачами бібліотеки, дізнались багато цікавої інформації, отримали нові знання та враження. П’ятикласники відвідали читальну залу, де познайомились з розмаїттям дитячих журналів, цікавих та яскравих енциклопедій. Потім ознайомились з абонементом для учнів 5-9 класів. 

Бібліотекарі навчили нових користувачів орієнтуватися в книжковому просторі, правилам користування бібліотекою, дбайливому ставленню до книг, надали поради, яка література може зацікавити учнів, допоможе в навчанні. Адже книга була і є головним джерелом інформації та знань.

Діти принесли на захід поробки та малюнки, які вони підготували для воїнів ЗСУ. Вони будуть передані волонтерами на передову.









Сподіваємось, що нові друзі книги стануть активними читачами бібліотеки й ми побачимось ще не раз!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника