До читального залу на гостину


Сучасна бібліотека - це не лише про книги та навчання, а також про дозвілля, розваги та веселощі.  Все це, і навіть більше, є в читальному залі 5-9 класів. Саме там ви знайдете пізнавальні енциклопедії, яскраві періодичні видання, а також зможете скористатися комп'ютерами з вільним доступом до мережі інтернет. Кожен охочий може підключитися з власним гаджетом до мережі і через wi-fi. Окрім цього, в будні дні проходить показ пізнавальних фільмів та відео.

  Читальний зал - це місце, де проходять найцікавіші заходи: зустрічі з письменниками, громадськими діячами, представниками правоохоронних органів. Різноманітні свята та захопливі квести дуже подобаються юним користувачам. Це ж саме можна сказати і про настільні та рухливі ігри, учасники яких наперебій намагаються перегнати один одного в атмосфері веселощів та дружби. 

  В читальному залі на сьогодні діє шаховий гурток. Долучитися до нього можуть всі охочі, незалежно від віку. Пан Олексій, який проводить заняття, з радістю поділиться секретами майстерності в цьому особливому виді спорту. 

  Запрошуємо долучитися до пізнавально-розважально-навчальної атмосфери читального залу 5-9 класів! 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника