Про Бетмена та юних детективів


Комікси вже давно увійшли в книжковий здобуток та набули широкої популярності. За сюжетами цих ілюстрованих книг знімаються фільми, що збирають повні зали та прославляють акторів, які майстерно перевтілюються в відомих персонажів. Герої коміксів представлені вже не тільки у вузькому розумінні власного Всесвіту, а й загалом у літературі й мистецтві. Особливо часто вони стають героями дитячої літератури як, наприклад, в книзі Андрія Кокотюхи "Врятуйте Бетмена". Повість для підлітків наповнена пригодами та загадками, а трішки фантастики та супергероїв не завадили ще жодній книзі.
У школі вирішили влаштувати костюмований бал з конкурсом супергероїв. Здавалося б, нічого небезпечного. Однак на тих, хто записався на конкурс, розпочинається справжнє полювання. Тим, хто спробує захистити інших, теж дістанеться. Тож Максиму та його друзям доведеться-таки поламати голову, аби вирахувати підступного злочинця і врятувати справжнього Бетмена.
Також в книзі є повість «Фальшиве кіно», в якій йдеться про інтриги та небезпечні моменти кіноіндустрії. Дорослий світ буває дуже небезпечним, навіть якщо це яскравий майданчик фільму. Повчальна та цікава історія прийдеться до смаку юним поціновувачам детективів. 
17 вересня День Бетмена, тож прийшов час для цікавого читання!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника