День єднання. Разом ми – сила!

    16 лютого в Україні вдруге відзначається День єднання. Це свято було засноване в 2022 році, указом Президента України Володимира Зеленського на тлі повідомлень про можливість повномасштабного вторгнення росії в Україну. Головна мета свята – показати єдність українського народу, готовність боротись за свою свободу, незалежність та неподільність нашої держави. Єдність – це найважливіша наша сила зараз. Український народ здивував весь світ, проявом високого рівня згуртованості та стійкості перед обличчям російської агресії. Українці під час війни об’єднались й кожен діє на своєму фронті. Якщо буде єдність народу то буде й єдність територій. Лише будучи єдиними ми зможемо подолати ворога та жити в незалежній, соборній, мирній країні!

16 лютого в бібліотеці була проведена бесіда «Разом ми – сила!» для внутрішньо переміщених осіб м. Полтави та представлений перегляд літератури.



Зараз, як ніколи, ми повинні бути згуртовані, допомагати один одному вистояти й перемогти. Разом ми – сила. І тільки разом переможемо!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника