Майстер-клас «Весняний віночок»

   18 травня в бібліотеці Центром підтримки ВПО Волноваського району Донецької області разом з ГО «Дівчата» був проведений майстер-клас для переселенців. Захід організований в рамках проєкту «Підтримка дітей та підлітків, які постраждали від війни в Україні». З допомогою представниці ГО «Дівчата» Ксенії Вишневської наші маленькі й дорослі користувачі з задоволенням долучилися до створення весняних віночків.



Гарна ідея для весняного декорування свого помешкання – весняний віночок. Це дуже популярний європейський варіант декору для дому. В деяких народів кругла форма вінка асоціюється з колом й символізує собою Сонце. У древніх слов’ян вінок символізував безкінечність роду й захист від темних сил.

Ніщо не зрівняється з виробами, виготовленими власними руками. Створені в приємній атмосфері, з фантазією і терпінням вони створюють гарний настрій, теплоту та радість від спілкування й спільної праці. Прикрашений віночок можна розмістити на стіні або на дверях. Такий віночок одразу створить у вашій оселі весняний настрій!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують