Цікаве дозвілля – запорука гарного настрою

      Громадська організація «Дівчата» у співпраці з бібліотекою провела ряд заходів для внутрішньо переміщених осіб.        На початку відбулося заняття логопеда з дітьми молодшого шкільного віку для покращення вимови та дикції. За допомогою спеціального аудіо-візуального ряду та мімічних вправ діти в цікавій формі пізнали логопедичні уроки.

Пізніше був проведений майстер-клас з виготовлення іграшки жабки з підручних засобів, а саме паперу та кришечок з під пластикових пляшок. Після виготовлення самого виробу увімкнули музику та виконали цікаву руханку, в якій ритмічно та по черзі стукали жабками. Таким чином, іграшка виконувала роль дитячого брязкальця. Завершилась зустріч в бібліотеці переглядом журналів для дітей.




Загальна атмосфера позитиву та веселощів, навіть завдання з логопедії, зробила цікавими та легкими. Майстер-клас, в свою чергу, показав, що навіть зі звичайних речей можна зробити корисний виріб та ще й на додачу зайнятися арт-терапією. Наперекір складним часам подібні заходи урізноманітнюють дитяче дозвілля та приносять практичну користь як для дітей, так і для батьків.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують