Країна дитячих мрій – Україна

       1 червня, в перший день літа, ми традиційно відзначали «дитяче» свято – Міжнародний день захисту дітей, а також Всесвітній день батьків.         Діти – це сенс життя, найбільша радість і надія для батьків. В Україні триває війна і тисячі дітей стикаються з її страшними реаліями, яких не повинно бути в їхньому житті. Обовязок батьків – зробити все можливе, щоб діти жили в мирі, відчували наш захист, любов та безпеку. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде майбутнє наших дітей. Діти повинні жити під мирним небом, щоб насолоджуватись прекрасною порою – дитинством, розвиватися, вчитися та не чути звуків тривог та вибухів.

Цього дня ГО «Дівчата» у співпраці з бібліотекою провели для малечі цікавий захід. Діти дізнались багато нового про таку різноманітну флору й фауну нашої планети, життя тварин та рослин України. Продовжив захід майстер-клас, на якому дітлахи виготовляли аплікацію – бджілку-трудівницю. 

Діти провели час з користю та відпочили. Після завершення заходу кожна дитинка отримала подарунок до свята. Ми прагнули подарувати маленьким українцям трішечки свята, адже вони так потребують хорошого настрою в ці важкі часи. Діти йшли з бібліотеки задоволені, з щирими усмішками.

Так хочеться, щоб кожне маленьке дитяче серце не було обділене увагою й маленьким щастям! Нехай діти про війни й ворожнечу дізнаються лише з книжок й не бачать ніколи ці біди наяву!  Хай їхнє дитинство буде радісним та безтурботним, а кожен день приносить нові враження та досягнення, й поруч завжди будуть люблячі й турботливі дорослі!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують