Майстер-клас з розпису футболки

              Цікаво та різноманітно проводять своє дозвілля влітку користувачі  нашої дитячої бібліотеки. В читальній залі  зібрались на майстер-клас з розписування футболок ВПО з Донецької області, діти та дорослі.            Провела захід представниця ГО «Дівчата» Ксенія Вишневська.

Хто не любить ексклюзивні речі? В світі моди та творчості є безліч способів, щоб виразити свою унікальність. Один з них – тканинний розпис, який дозволяє перетворити звичайний одяг в особливий, з неповторним дизайном.  Майстер-клас з розпису футболок – це весело, креативно та цікаво. Цей вид творчості розвиває моторику, почуття смаку в дітей, дозволяє самовиразитися.

Малювання – це арт-терапія, яка може допомогти як дітям, так і батькам. Це можливість зануритися у світ своєї уяви, ненадовго відволіктися від проблем, відчути себе справжнім дизайнером. Зробити свою авторську футболку – задоволення не тільки для дітей, а й для дорослих.  Розфарбована власноруч футболка - це чудовий подарунок для творчих особистостей, які хочуть мати унікальні речі.

На заході кожен розмальовував футболку на свій смак. Спочатку продумали дизайн, які будуть написи, а потім втілили це все в життя. З допомогою текстильних маркерів та фантазії учасники майстер-класу прикрашали свої футболки малюнками та оригінальними написами. Усвідомлення себе дизайнером власних речей позитивно позначається на самооцінці дитини, розвиває креативність, акуратність.




Учасники майстер-класу з задоволенням провели час у дружній атмосфері й отримали в результаті ексклюзивну річ, створену власними руками.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують