Космічне шоу для дітей в бібліотеці!

          8 червня в нашій бібліотеці в співпраці з ГО «Видимі жінки» (керівник Тетяна Ждан) та Центром підтримки ВПО Волноваського району Донецької області був проведений незвичайний захід для дітей ВПО, що поєднував в собі розвиток та розваги. До діток приїхав мобільний планетарій «Світогляд»!           Мобільний планетарій – це унікальна можливість, не виходячи з приміщення, зануритися в загадковий світ космосу, дізнатись багато цікавої інформації про нашу планету Земля та всю Сонячну систему.  Малеча переглянула під куполом яскравий та пізнавальний фільм з ефектом 3D про Сонячну систему, планети та їх супутники. Від подорожі космічним простором дітлахи були в захваті, відчувши себе справжніми підкорювачами космосу!





Бібліотекарі, в свою чергу, ознайомили гостей з книгозбірнею, правилами запису до бібліотеки. Багато хто з присутніх цього дня виявив бажання стати користувачами бібліотеки та вибрав книжки, щоб почитати вдома.




На завершення заходу кожна дитина отримала мильні бульбашки в подарунок, з якими, одразу ж, на ґанку бібліотеки й побавились. Захід сподобався не лише малечі, а й батькам.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують