Мистецтво бути красивою

В різних країнах свої канони жіночої краси. Але здорова шкіра, волосся, доглянуті руки, підтягнута фігура поза конкуренцією завжди і скрізь. Кожна жінка прекрасна по-своєму, але потрібно знати, як правильно доглядати за своїм тілом, щоб зберегти красу.

В світі давно існують унікальні б’юті-методи, які допомагають жінкам залишатися гарними й доглянутими. Сучасна косметологія пропонує масу засобів, в тому числі на натуральній основі, що допоможуть робити це правильно. 

В бібліотеці пройшла зустріч з косметологом, автором косметичного бренду Юлією Хорос, організована Центром підтримки ВПО Волноваського району Донецької області спільно з ГО «Видимі жінки».

Відбулась дуже цікава й пізнавальна бесіда. Здорова й сяюча шкіра – це клопітка щоденна праця, винагорода за це – відчуття радості від свого відображення в дзеркалі. Пані Юлія навчала як визначити свій тип й діагностувати стан шкіри, надала рекомендації з правильного догляду за обличчям та тілом, щоб надовго зберегти природну красу. Присутні на заході жінки поповнили свої знання секретами щоденного покрокового догляду за шкірою обличчя, які легко застосовувати вдома, дізнались як робити масаж обличчя самостійно.



Важливо перетворити щоденний догляд за шкірою обличчя в приємну звичку, бо це інвестиція у власну красу й внутрішню гармонію, що завжди себе виправдає. Адже гарний зовнішній вигляд ще й покращує самопочуття та додає впевненості, створює позитивний настрій.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують