Тобі ми щиро зізнаємося в любові, Україно!




        





  


  З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в бібліотеці презентовано тематичну  книжкову виставку «Тобі ми щиро зізнаємося в любові. Безліч причин любити Україну» для учнів 5 – 9 класів, книжкову виставку «Моя Україна – це слава і воля» для школярів 1 – 4 класів та перегляд літератури «Державний Прапор – святиня України».

На них представлена література про шлях нашої держави до самостійності з давніх часів й до сьогодення, про історію синьо-жовтого стяга.

23 серпня ми відзначаємо День Державного Прапора України – це свято всіх поколінь українців, данина поваги символу держави, що пройшов довгий героїчний і трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність та самостійність. Синій колір неба та жовтий колір пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України, з півночі й до півдня.







Свято Незалежності України щороку відзначається 24 серпня як знаменна подія у багатовіковій історії національного державотворення. Це одне з державних свят, що символізує вільну й незалежну державу, яка самостійно може визначати свою політику, економіку та розвиток культури. В зв’язку зі збройною агресією росії проти України, відзначення Дня Незалежності набуло особливого сенсу, воно є символом відданості української нації її незалежності та суверенітету, приналежності до єдиного нескореного народу.


З днем народження тебе, наша державо! Миру й благополуччя всім українцям!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують