Кожна вишивка – частинка серця

           В бібліотеці проходить виставка вишитих картин Наталії Бойко. Це вже третя виставка робіт Наталії Григорівни, в творчому доробку якої більше 20 картин, які створені на певну тематику.

Представлений цикл робіт присвячений темі природи. Майстерне виконання картин вражає. Вишиті хрестиком тварини та рослини постають перед глядачем у всій яскравості фарб. Цікаво, що першою створеною картиною були саме квіти, яких є цілий цикл. Авторка дуже любить цю красу природи та надихається нею на творчість.

Своє хобі Наталія Григорівна поєднувала з улюбленою роботою в бібліотеці, звідки теж черпала натхнення. Загалом вишивкою рукодільниця займається більше 10 років. Талант до цього ремесла передається з покоління в покоління. Надихнула Наталію Григорівну на творчість мати, яка також займалася вишивкою та створила чимало неймовірних виробів. З картин виставки постають цікаві та позитивні сюжети не тільки з квітами, а й з різноманітними тваринками: благородними кіньми та милими котиками. На іншій картині хлопчик разом з котиком ловить рибу і ти, ніби, підглядаєш за цими друзями та занурюєшся в теплу атмосферу добра й дитинства.


















Тож, запрошуємо вас відвідати виставку «Кожна вишивка – частинка серця»! Бажано побачити ці картини на власні очі, бо світлини не здатні передати цю красу!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

Песики Гавчики святкують