Розмалюй буття олівцем

 


А чи знали ви, що сьогодні День олівця? Цей звичне для нас канцелярське приладдя вже давно увійшло в загальний вжиток. Окрім цього, йому навіть присвячують книги, роблячи головним героєм різноманітних, насамперед, дитячих творів.

Представляємо вашій увазі топ-3 книг дитячих книг, в яких фігурує такий звичайний, але, водночас, такий особливий олівець.


Ганна та Генрі знайшли олівець, проте вони й гадки не мали, що завдяки цьому на них чекають карколомні пригоди... поки чарівний олівець не став малювати сам по собі! Тієї самої миті сталося диво. Потужний ураган увірвався до кімнати, підхопив друзів та їхнього кота й закинув до пустелі. Мерщій берися до читання й дізнаєшся все про дивовижну мандрівку Давнім Єгиптом!

У цій книжці зібрано найкращі, найцікавіші вірші та казки відомої української дитячої письменниці Наталі Забіли. Її вірші вже давно стали головним чтивом різно покоління дітей. Легкі та по-дитячому світлі, вони нікого не залишать байдужим!


Майстер Саморобкин і чарівний художник Олівець вирушають у небезпечну подорож повітряною кулею на острів, де живуть таємничі гігантські комахи. Мандрівники мріють розкрити таємницю острова, й навіть пірат Буль-Буль і шпигун Дірка не зможуть перешкодити їм у цьому. Таємниця буде розкрита...

Тож, малюйте та розмальовуйте. І читайте захопливі історії, шукаючи на їх сторінках натхнення.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника