Хоч, День вчителя вже промайнув з вітаннями та букетами, та відлуння свята і досі лунає звуками шкільного дзвоника. Професія вчителя настільки ж благородна, настільки ж і тяжка. Кожного дня віддаючи знання дітям, вчителі закладають історію чиїхось звершень та подвигів. 

   Зараз же ми хочемо вас познайомити з особливими вчителями, які викладають в лісовій школі. Чудова книга відомого українського дитячого письменника Всеволода Нестайка "Дивовижні пригоди в лісовій школі" - це неймовірні історії, наповненні мораллю, цінностями та непересічним гумором. Школа з ведмежою мовою викладання та з унікальними вчителями, такими як Пантера Ягуарівна, Жирафа Жирафівна, Бурмило Михайлович і т.д. Книга прийдеться до смаку як малечі, так і дорослим, які знову поринувши в світ дитинства, згадають власні смішні шкільні історії.

   Серія складається з чотирьох книг, кожна з яких - нова історія пригод друзів зайчика Косі Вуханя та їжачка Колька Колючки. Зазначимо, що ці книги є одними з найпопулярніших серед користувачів молодшого відділу вже багато років. Тож, запрошуємо до читання!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника