Книжковий експрес запрошує до читання


  Знайомство з бібліотекою у кожного приходить у свій час. Когось починають зацікавлювати читанням з малечку, а хтось вже в дорослому віці намагається зануритися у світ книги, щоб відволіктися від буденності. Та, найчастіше, це відбувається в школі на основі бібліотечних уроків. Цими днями в бібліотеці-філії №10 проходить серія таких заходів під назвою «Книжковий експрес» 

  На заході дітей ознайомлюють з правилами та принципом роботи бібліотеки, її абонементів і читальних залів. У формі вікторини діти мають відповісти на основні питання про книгу, її структуру та цікаві факти як вона створюється. Окрім цього, учнів ознайомлюють з найпопулярнішими письменниками та поетами сучасності, а також класиками дитячої літератури, зокрема української. Також діти дізнаються чим відрізняється періодичне видання від книги та мають змогу переглянути найкращі зразки дитячих журналів України. Наприкінці, учням демонструється навчальне мультиплікаційне відео, в якому на прикладі казкових героїв розповідається про книгу, забудькуватих читачів та секрети етикету в бібліотеці. 

  Діти залишаються у захваті від знайомства з бібліотекою та книгами й ведуть батьків, щоб записатися та взяти літературу додому, стаючи постійними користувачами. Тож, запрошуємо до читання!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника