Всі ми різні, всі ми рівні

 В Україні триває щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета цієї акції - привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства у сімї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Щоб інформувати дітей, збільшити розуміння та обізнаність про різні форми насилля та методи боротьби з ними в бібліотеці-філії №10 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ  відбулася година спілкування «Всі ми різні, всі ми рівні» з п’ятикласниками ЗОШ №19.

 Говорили про те, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від статі, є порушенням прав людини, шукали методи як запобігати та протидіяти домашньому насильству, фізичному та психологічному насильству в школі серед учнів,  переглянули відеоролик «16 днів проти насильства», дізнались куди звертатись за допомогою в разі вчинення будь-яких насильницьких дій. Школярі дискутували за круглим столом, активно ділились своїми думками на цю важливу тему.

Кожен повинен почувати себе захищеним. Потрібно знати свої права, поважати права інших й вчитися мирно співіснувати всім разом. Й прищеплювати це треба змалечку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дітям про Героїв

Натхненна книгою

День Божевільного Капелюшника